غلات غنی شده چیست و آیا سالم است؟
غلات یک غذای محبوب صبحانه است که اغلب غنی شده است.
ممکن است تعجب کنید که آیا غلات غنی شده سالم هستند ، زیرا بسیاری از آنها ادعای چشمگیر سلامتی بر روی بسته بندی آنها دارند.
این مقاله نگاهی عمیق به غلات غنی شده و تأثیرات سلامتی آنها دارد.
غلات غنی شده چیست؟
غذاهای غنی شده حاوی ویتامین ها و مواد معدنی دیگری هستند که به طور طبیعی در آنها وجود ندارند.
استحکام به معنای بهبود سطح مواد مغذی خاص افراد است و برای غذاهایی که بزرگسالان و کودکان به طور معمول مانند دانه ، شیر و آب می خورند معمول است. غلات یکی از رایج ترین غذاهای غنی شده است.
به عنوان مثال ، 1 فنجان (40 گرم) غلات غنی شده دارای 40 میلی گرم آهن - 100٪ از ارزش روزانه.
از آنجا که همان اندازه یک غلات گندم ناراضی تنها 10٪ از DV را تأمین می کند ، بیشتر آهن غلات صبحانه ممکن است به دلیل تقویت (2) باشد.
مهم است که میزان مصرف مواد مغذی خود را کنترل کنید ، زیرا بسیاری از مردم ایالات متحده به اندازه کافی آهن ، کلسیم یا ویتامین های A ، C ، D و E. مصرف نمی کنند. کمبودها ممکن است منجر به اثرات منفی بر سلامتی شوند .
با استفاده از غللات غنی شده شده میتوان بوی واژن را تغییر داد .
غلات صبحانه معمولاً با مواد مغذی زیر تقویت می شوند:
ویتامین A
تیامین (ویتامین B1)
ریبوفلاوین (ویتامین B2)
نیاسین (ویتامین B3)
ویتامین B6
ویتامین B12
ویتامین دی
اسید فولیک
ف روی
اهن
کلسیم
خلاصه
غلات غنی شده حاوی ویتامین ها و مواد معدنی اضافه شده برای بهبود جذب مواد مغذی هستند.
کدام نوع غلات غنی شده است؟
تولید کنندگان مواد غذایی غالبا غلات آماده قبل از بسته بندی - و بعضی اوقات غلات گرم مانند جو دوسر را غنی سازی می کنند (منبع 6Trusted).
با این حال ، غلات غنی شده ذاتاً سالم نیستند. در حالی که بعضی از آنها با غلات سبوس دار و فیبر و پروتئین فراوان ساخته شده است ، برخی دیگر تقریباً هیچ ماده مغذی ندارند.
به عنوان مثال ، Flakesed Flakes Kellogg هیچ فیبر و فقط 1 گرم پروتئین در هر فنجان 4/4 (29 گرم) (7) ارائه نمی دهد.
می توانید بگویید که غلات غنی شده است زیرا مواد مغذی اضافه شده روی بسته بندی مشخص می شود. اغلب ، در زیر لیست مواد تشکیل دهنده ، لیستی از ویتامین ها و مواد معدنی وجود دارد که برای تقویت محصول استفاده می شود.
به خاطر داشته باشید که استحکام بر اساس منطقه متفاوت است. یافتن غلات غنی شده در کشورهای غربی مرسوم تر است .
علاوه بر این ، برخی از کشورها ، از جمله ایالات متحده ، کانادا ، کاستاریکا ، شیلی و آفریقای جنوبی ، غنی سازی آرد گندم را با اسید فولیک موظف می کنند ، بنابراین یافتن غلات غنی شده با اسید فولیک در این مکان ها معمول تر است .
نکته قابل توجه ، غلات که کمتر پردازش می شوند کمتر محکم می شوند. به عنوان مثال ، موسلی معمولاً از جو غلیظ ، آجیل ، دانه و میوه خشک ناراضی تشکیل شده است.
درباره این سایت